Sunday, 27 November 2011

episode akhir kebingungan melanda

akhirnya ...habis jgak episode ini ...
pde hari sabtu lepas aku ade temuduga smka ... 
aku rse klau dpt tu aku pergi ...klau x dpt ...hurmmm... 
perkara itu akn dipikirkan ...xkan la nak sekolah sms ... 
nnti ade lgi timbul episode nie ...huhuhh

1 comment:

  1. Nurain Nadhirah , don't STOP to pray to ALLAH .
    ALLAH akn sentiasa ada dengan kita , dikala susah ataupom senang syg . I as your fren , akan sentiasa mendoakan kejayaan awak . Kalau ada rezeki , masuk la awak kat SMKA 2 ! InsyaAllah .
    Kite akan selalu mendokan . Kalau masuk SMS pom , apasalahnya , kalau kite nak menuntut ilmu , kat mana2 pom boleh . tapi ! usaha ! kalau dah usaha , doa2 kepada Allah . Tawakal .
    Nurain Nadhirah , xsalah pom kalau awak kt SMS 2 , at least awak dapat masuk kelas KAA , study jgak BA . Xde bezanya kalau kite sentiasa berusaha syg .. Akhirkata , kalau awak kt SMS sini . Belajar betol2 , tunjuk kn time PMR ! Kita mesti boleh !! Kita mungkin kurang berjaya sekarang , tapi .. kita tunjuk kn kita boleh ! kita x lemah ! cuma .. kita lambat sikit dari mereka yang dah berjaya ! Salam syg .. .: syazwanie :.

    ReplyDelete